Cetaphil Optimal Hydration Refreshing Eye Serum

Cetaphil Optimal Hydration Refreshing Eye Serum

Badges

Jenis kulit: Dari kulit kering ke dehidrasi, kulit sensitif

Krim mata yang khas untuk mengurangkan lingkaran hitam bawah mata dan kulit yang sembap bagi anda kelihatan lebih segar. Dirumus dengan asid hyaluronic, krim ini memulihkan kelembapan kulit dengan mendalam dalam masa 48 jam dan membantu meningkatkan kualiti kulit yang sensitif.

•  Menampilkan HydroSensitiv™ Complex eksklusif dari kami dengan bunga daisy biru yang melegakan untuk kelembapan dinamik yang mendalam
• Membantu melegakan dan meningkatkan kualiti kulit 
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata, kulit yang sembap dan garis-garis halus  agar lembih lembap dan bagi anda kelihatan lebih segar 
• Melembapkan dan menyuburkan kulit dalam 48 jam
• Menampilkan hujung aplikator silikon untuk urutan lembut semasa sapuan
• Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal yang ia lembut pada kulit sensitif

CIRI-CIRI

Serum mata khas ini membantu mengurangkan lingkaran hitam bawah mata dan kulit yang sembap sambil ia menyuburkan dan memulihkan kelembapan kulit dalam 48 jam. Menampilkan HydroSensitiv™ Complex eksklusif dari kami dengan bunga daisy biru yang melegakan untuk kelembapan dinamik mendalam, sementara formula ini melegakan dan meningkatkan kualiti kulit sensitif. Dengan asid hyaluronik, formulasi ini menyuburkan dan memulih semula kulit. Dengan hujung aplikator silikon untuk urutan lembut semasa sapuan. Sesuai untuk kulit sensitif, kulit kering dan dehidrasi. Terbukti untuk menghalang terhadap 5 tanda kulit sensitif, termasuk pelindung kulit yang lemah, iritasi, kekasaran, ketegangan dan kekeringan.

 • Bebas Bahan Wangian

  Bebas Bahan Wangian

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Pori-pori tidak tersumbat

  Pori-pori tidak tersumbat

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil Optimal Hydration Refreshing Eye Serum
Cetaphil Optimal Hydration Refreshing Eye Serum 
          Ingredients

INGREDIENTS

Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Polyglyceryl-6 Distearate, 1,2-Hexanediol, Distarch Phosphate, 4-T-Butylcyclohexanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, AnhydroxylitoI, Bisabolol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Dunaliella Salina Extract, Ethylhexylglycerin, Globularia Alypum Leaf Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Jojoba Esters, Palmitoyl Tripeptide-5, Panthenol, Pantolactone, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Polyisobutene, Potassium Sorbate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium PCA, Sorbitan Oleate, Tocopherol, Xylitol, Xylitylglucoside

Pakai serum untuk tingkatkan rutin anda

Selepas mencuci bersih, letakkan serum untuk sasar pada masalah kulit tertentu. Apabila memerlukan kelembapan tambahan, sapukan Optimal Hydration 48 Hour Activation Serum di seluruh wajah dan leher.

Sapukan pelembap bagi membantu kulit kekal lembap, diperbaharui dan dipulih

Menggunakan pelembap selepas serum seperti Optimal Hydration Healthy Glow Daily Cream membantu meningkatkan kelembapan kulit untuk melindungi kulit daripada kering sepanjang hari agar kulit kelihatan segar dan rasa hebat.

Sasarkan bahagian bawah mata untuk kelihatan lebih segar

Gunakan Optimal Hydration Refreshing Eye Serum pada rutin akhir anda untuk mensasarkan kulit yang halus pada bawah mata. Sapukan sedikit seperti sebutir mutiara pada bahagian mata setiapa pagi dan malam sehingga ia diserap lembut, membuatkan kulit lebih cerah and cantik. Krim mata ini terbukti secara klinikal lembut pada kulit sensitif.

null