Cetaphil Baby Advanced Protection Cream

Cetaphil Baby Advanced Protection Cream

Badges

Jenis kulit: Untuk kulit halus bayi

Dirumus khas untuk melindungi, mencegah dan melegakan kulit yang kering, mengelupas dan tertanggal daripada keadaan cuaca dan persekitaran.

• Krim yang lembut dan pelbagai guna ini melegakan & melindungi kulit halus bayi daripada kekeringan dan iritasi
• Dengan calendula organik, allantoin dan shea butter ia memulihkan pelindung kelembapan kulit dan menguatkan ketahanan kulit.
• Mengurangkan ketidakselesaan disebabkan kulit yang sangat kering, iritasi, mengelupas. Kesan yang menyuburkan sehingga 8 jam.

CIRI-CIRI

Lindungi kulit bayi yang sangat kering daripada iritasi dan ketidakselesaan dengan krim yang menyuburkan ini yang membantu memulihkan pelindung kulit. Diformulasi dengan calendula organik, allantoin dan shea butter ia memulihkan pelindung kelembapan kulit dan menguatkan ketahanan kulit - membuatkan bayi lebih gembira dengan kulit sihat. Mengurangkan ketidakselesaan disebabkan kulit yang sangat kering, iritasi dan mengelupas. Kesan yang menyuburkan sehingga 8 jam. Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal untuk kegunaan pada kulit sensitif. 

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Bebas Minyak Mineral

  Bebas Minyak Mineral

 • Bebas bahan pewarna

  Bebas bahan pewarna

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • 5 Lapisan Pelindungan Bayi

  5 Lapisan Pelindungan Bayi

Cetaphil Baby Advanced Protection Cream
Cetaphil Baby Advanced Protection Cream 
          Ingredients

INGREDIENTS

AQUA, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYISOBUTENE, PANTHENOL, METHYLPROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ALLANTOIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA OIL, PHENOXYETHANOL, SORBITAN OLEATE, TOCOPHEROL

 

Aplikasi untuk hasil terbaik

Krim yang menyuburkan ini membantu memulihkan pelindung kulit dan melindungi kulit bayi yang sangat kering daripada iritasi dan ketidakselesaan. Mengurangkan ketidakselesaan disebabkan kulit yang sangat kering, iritasi dan mengelupas dengan kesan menyuburkan sehingga 8 jam.

 

Sesuai untuk kegunaan sepanjang tahun

Cetaphil Baby Advanced Protection Cream membantu memulihkan pelindung kulit dan melindungi kulit bayi yang sangat kering daripada iritasi dan ketidakselesaan. Diperkayakan dengan calendula organik, allantoin dan shea butter untuk memulihkan pelindung kelembapan kulit dan menguatkan ketahanan kulit.

 

Cetaphil Baby mempunyai penjagaan lembut untuk keperluan kulit halus bayi anda

Apabila kulit bayi kering, anda perlukan penjagaan yang lebih lembut. Gunakan Cetaphil Baby Advanced Protection Cream dengan Baby Gentle Wash & Shampoo pada waktu mandian untuk memastikan kulit lebih sihat, lembut dan kekal halus-mulus.

null