Cetaphil PRO AD Derma Skin Restoring Body Wash

Cetaphil PRO AD Derma Skin Restoring Body Wash

Badges

 

Jenis kulit: Kulit kering, tegang, sensitif

 

Pembersih yang berkrim ini dengan ramuan 9 pelembap dan vitamin E memberikan kelegaan bagi kulit yang terlalu kering.

 

 • Teknologi Filaggrin™ yang dipaten membantu meningkatkan pelindung kelembapan kulit dan mengekalkan kelembapan serta kulit lebih sihat
 • Mandian bebas sabun ini tetap membuatkan kulit lembap walaupun 24 jam selepas mandi
 • Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal untuk kegunaan pada kulit sensitif

CIRI-CIRI

Dengan 1% bijiran oat kolloidal, losyen yang melegakan ini melindungi kulit dan mengurangkan kegatalan sementara ramuan ceramide dan filaggrin memulihkan pelindung kelembapan semula jadi kulit. Losyen yang berkrim dan tidak berminyak ini cepat diserap dan membuatkan kulit lega dan lembap sehingga 24 jam. Losyen yang lembut dan lembap ini telah diuji oleh pakar dermatalogi dan sesuai untuk kulit sensitif dan mudah terkena ekzema. Melindungi terhadap 5 tanda kulit sensitif, termasuk halangan kulit yang lemah, iritasi, kekasaran, ketegangan dan pelindung kulit yang lemah.

 • Bebas Bahan Wangian

  Bebas Bahan Wangian

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Pori-pori tidak tersumbat

  Pori-pori tidak tersumbat

 • Bebas Steroid

  Bebas Steroid

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil PRO AD Derma Skin Restoring Body Wash
Cetaphil PRO AD Derma Skin Restoring Body Wash 
          Ingredients

Bahan-bahan

AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PENTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, SORBITOL, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, ALLANTOIN, ARGININE, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARETH-20, CETYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DIMETHICONOL, DISODIUM EDTA, DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG-15 DISULFATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, NIACINAMIDE, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PCA, SODIUM POLYACRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE

Bersihkan kulit dengan pembersih lembut dan efektif

Cuci kotoran dan bendasing dengan pembersih lembut yang direka untuk kulit gatal dan kering seperti Cetaphil PRO AD Derma Skin Restoring Body Wash. Terbukti secara klinikal untuk membersihkan kulit tanpa mengeringkannya.

Pulihkan pelindung kulit dengan pantas untuk melegakan kulit kering dan gatal

Cetaphil PRO AD Derma Repair Cream memulihkan pelindung kulit di hari pertama dan melegakan sebarang tanda ketidakselesaan kulit gatal dan kering selepas satu penggunaan.

Lindungi kulit mengatasi kekeringan dan kegatalan

Cetaphil PRO AD Derma Skin Restoring Moisturiser membantu meningkatkan kelembapan pelindung kulit dan menghidratkan sehingga 48 jam, agar kulit kurang gatal dan kering dengan kekerapan penggunaan.

null