Cetaphil Baby Daily Lotion

Badges

Jenis kulit: Untuk kulit halus bayi

Losyen bayi yang lembut ini direka untuk melegakan dan menyuburkan serta melembap dan melindungi kulit bayi anda daripada kekeringan.

• Dirumus dengan mentega shea untuk melembapkan dan melindungi kulit sensitif bayi daripada kekeringan
• Mengekalkan kelembapan pada kulit halus bayi selama 24 jam
• Menenangkan, melembutkan dan membaiki tekstur kulit
• Lulus ujian dermatologi dan terbukti secara klinikal bahawa ia lembut pada kulit sensitif.

CIRI-CIRI

Losyen bayi yang lembut ini direka untuk melegakan dan menyuburkan sambil melembapkan dan melindungi kulit bayi daripada kekeringan. Dirumus dengan mentega shea untuk melembapkan dan melindungi kulit sensitif bayi daripada kekeringan. Mengekalkan kelembapan pada kulit halus bayi selama 24 jam. Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal untuk kegunaan pada kulit sensitif.

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Bebas Minyak Mineral

  Bebas Minyak Mineral

 • Bebas bahan pewarna

  Bebas bahan pewarna

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • 5 Lapisan Pelindungan Bayi

  5 Lapisan Pelindungan Bayi

Cetaphil Baby Daily Lotion
Cetaphil Baby Daily Lotion 
          Ingredients

Bahan-bahan

AQUA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SORBITOL, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ISOPROPYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, PANTHENOL, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CITRIC ACID, DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCINE SOJA OIL, HELIOTROPINE, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL

 

Bagaimana untuk digunakan bagi hasil terbaik

Baby Daily Lotion kami menyuburkan kulit si manja anda dengan kelembapan yang berkekalan. Bagi hasil terbaik, sapukan losyen ini selepas setiap mandian pada kulit halus bayi anda agar ia kekal lembap dan halus-mulus. Tambah sapuan jika perlu.

 

Sesuai untuk kegunaan harian

Dengan bahan-bahan yang lembut pada kulit dan anda boleh percayai seperti calendula, losyen harian yang menyuburkan ini sesuai dijadikan sebahagian daripada penjagaan bayi anda. Kelembapan harian penting bagi memastikan kulit mereka kekal halus-mulus.

 

Lebih penjagaan rapi

Untuk pastikan kulit bayi kekal lembut berikan ia lebih kasih sayang. Gunakan Baby Daily Lotion dengan Baby Wash & Shampoo pada masa mandian bagi mengekalkan kulit yang sihat lembut dan halus-mulus.

null