Cetaphil Moisturising Cream

Cetaphil Moisturising Cream

Badges

Jenis kulit: Kulit kering ke sangat kering, sensitif

Terbukti secara klinikal untuk memberikan kelembapan mendalaman dan tahan lama dalam 48 jam.

• Formulasi khas dengan ramuan bahan yang disokong pakar dermatologi seperti niacinamide (vitamin B3), panthenol (pro-vitamin B5) dan gliserin hidrat yang membantu meningkatkan ketahanan kulit sensitif
• Pemulihan pelindung kulit yang ketara dalam masa 3 hari dan pulih sepenuhnya dalam 1 minggu
• 97% pengguna melaporkan bahawa kulit kelihatan lebih lembap
• Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal untuk kegunaan pada kulit sensitif

CIRI-CIRI

Krim yang kaya tetapi tidak berminyak ini dirumus khas dengan formulasi baharu dan dipertingkatkan dengan ramuan bahan yang disokong pakar dermatologi seperti niacinamide (vitamin B3), panthenol (pro-vitamin B5) dan gliserin hidrat yang membantu meningkatkan ketahanan kulit sensitif. Diperkayakan dengan minyak sweet almond, krim yang boleh diguna setiap hari ini terbukti secara klinikal untuk  memberikan kelembapan mendalaman dan tahan lama dalam 48 jam. Melindungi terhadap 5 tanda kulit sensitif, termasuk halangan kulit yang lemah, iritasi, kekasaran, ketegangan dan kekeringan.

 • Bebas Bahan Wangian

  Bebas Bahan Wangian

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Pori-pori tidak tersumbat

  Pori-pori tidak tersumbat

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil Moisturising Cream
Cetaphil Moisturising Cream 
          Ingredients

INGREDIENTS

AQUA, GLYCERIN, PETROLATUM, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PEG-30 STEARATE, PANTHENOL, NIACINAMIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTOLACTONE, DIMETHICONOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, BHT, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.

Mulakan dengan pembersih yang lembut

Rutin penjagaan kulit tubuh yang sensitif bermula di bilik mandi dengan mandian badan yang lembut atau sabun buku daripada Cetaphil. Pembersih yang menyuburkan kulit ini mengekalkan kelembapan semula jadi kulit yang membuatkan ia lebih segar selepas dicuci, walaupun untuk kulit sensitif.

Melembapkan kulit secara intensif dan memulihkan pelindung kulit

Moisturising Cream membantu meningkatkan kelembapan kulit daripada hari pertama dan memulihkan pelindung kelembapan semula jadi kulit dalam masa 1 minggu. Krim yang kaya ini terbukti secara klinikal untuk memberikan kelegaan pantas dan tahan lama sehingga 48 jam bagi kulit yang kering dan sangat kering serta kulit sensitif, membuatkan ia lembut dan halus.

Diuji secara dermatologi untuk kulit sensitif

Formula yang lembut, tidak komodegenik dan hipoalergenik ini tidak akan merengsakan kulit, membuatkan Moisturizing Cream sesuai sebagai losyen wajah atau badan. Bebas bahan wangian dan paraben, minyak badam manis dan ramuan unik vitamin dan gliserin akan melembapkan kulit sensitif tanpa iritasi.

null