Cetaphil Daily Defense Cream SPF 50+

Cetaphil Daily Defense Cream SPF 50+

Badges

Jenis kulit: Sesuai untuk semua jenis kulit

Pelindung matahari untuk semua jenis kulit, sesuai digunakan pada wajah dan tubuh, ia memberikan pelindungan yang berkuasa daripada sinar UVA/UVB yang merbahaya.

• Pelindungan tinggi SPF50+ daripada sinar UVA/UVB
• Dicipta dengan teknologi Mexoryl yang dipaten untuk memberikan pelindungan optimum daripada sinar UV
• Memberikan pelindungan yang berkuasa sambil melembapkan dan melegakan kulit

CIRI-CIRI

Lindungi diri daripada sinaran matahari, pasti kulit lebih sihat. Dengan menggunakan teknologi Mexoryl yang dipaten, ia formula dengan 8 sistem penapis bagi memberikan pelindungan optimum daripada sinar UV, Cetaphil UVA/UVB Defense SPF 50+ memberikan pelindungan yang berkuasa sambil melembapkan dan melegakan kulit.

 • Bebas Bahan Wangian

  Bebas Bahan Wangian

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Pori-pori tidak tersumbat

  Pori-pori tidak tersumbat

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil Daily Defense Cream SPF 50+
Cetaphil Daily Defense Cream SPF 50+ 
          Ingredients

Bahan-bahan

AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PROPYLENE GLYCOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, OCTOCRYLENE, CYCLOPENTASILOXANE, STEARIC ACID, DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, NYLON-12, PETROLATUM, ALUMINUM HYDROXIDE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ETHYLPARABEN, GLYCERYL STEARATE, HYDROGENATED SOYBEAN OIL, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, METHYLPARABEN, MYRISTYL MYRISTATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PROPYLPARABEN, SODIUM CHLORIDE, STEARYL ALCOHOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE

 

Membersihkan kulit dengan lembut dan berkesan untuk kegunaan pagi dan malam

Sesuai untuk kulit kering ke normal dan sensitif, Gentle Skin Cleanser melembapkan kulit sambil membuang kotoran, solekan dan bendasing sambil mengekalkan pelindung semulajadi kelembapan kulit.

 

Ikuti langkah seterusnya dengan pelembap wajah untuk kekalkan kelembapan

Selepas habis membersih, sapukan pelembap wajah bagi menarik kelembapan agar ia kekal lama. Pada waktu siang, disarankan agar menggunakan pelembap wajah dengan SPF bagi melindungi daripada sinar matahari. Daily Facial Moisturiser dengan Broad Spectrum SPF 15, yang memberikan kelembapan dan melindungi kulit daripada sinar UVA dan UVB yang merbahaya.

 

Sapukan pelembap pada waktu malam untuk membantu kulit anda menghidrat semula, diperbaharui dan dibaiki

Moisturising Cream membantu meningkatkan kelembapan kulit dari hari pertama dan memulihkan pelindung kelembapan semula jadi kulit dalam masa 1 minggu. Krim ini terbukti secara klinikal untuk memberikan kelegaan yang pantas dan selama 48 jam bagi kulit kering, dan sangat kering serta sensitif, yang membuatkan ia lembut dan mulus.

null