Dapatkan kulit licin dan mulus dengan Cetaphil Moisturizing Cream

Moisturizing

Ketahui bagaimana Cetaphil Moisturizing Cream dapat memberikan kulit yang licin dan mulus untuk anda sekeluarga.

Berapa kerapkah anda melembapkan badan anda?

Ramai antara kita yang kerap melembapkan muka, tetapi mengabaikan bahagian badan yang lain. Kulit ialah organ terbesar badan kita, oleh itu ia sentiasa terdedah kepada persekitaran yang agresif pada kulit, seperti penyaman udara dan pancuran air panas. Persekitaran yang kurang mesra pada kulit ini boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan kusam.

Jika kulit kita tidak mempunyai kelembapan yang mencukupi, ia akan mengelupas, kering, kasar, gatal dan sebagainya. Maka, anda amat digalakkan untuk melembapkan kulit di seluruh badan setiap hari.

Apakah yang membuatkan Cetaphil Moisturizing Cream pelembap yang bagus untuk digunakan oleh anda dan keluarga setiap hari?

Dibuat oleh jenama penjagaan kulit dermatologi No.1 di Malaysia*, Cetaphil Moisturizing Cream  diuji secara dermatologi dan sesuai digunakan setiap hari oleh semua golongan dan semua peringkat. Rumusannya diuji secara dermatologi dapat menyatukan dan mengikat air pada kulit dan mencegah kelembapan daripada hilang. Cetaphil Moisturizing Cream mengandungi bahan pelembut dan pelembap yang kuat dan ini dapat mengekalkan kelembapan dan menjadikan kulit licin dan mulus apabila digunakan setiap hari. Rumusannya yang lembut, tidak merosakkan kulit dan amat sesuai untuk seisi keluarga.

Untuk mendapatkan kulit licin dan mulus, jangan lupa untuk #MoisturizeMoisturizeMoisturize dengan Cetaphil Moisturizing Cream. Sebarkan kasih sayang dan kongsikan artikel ini dengan keluarga dan rakan-rakan anda! Dapatkan Cetaphil secara dalam talian di e-stor di sini:

GuardianWatsons.

*IMS data on Emollients & Protectives, MAT Q4 2017.