Cetaphil Protective Lip Balm SPF 50+

Cetaphil Protective Lip Balm SPF 50+

Badges

 

Jenis kulit: Untuk bibir yang sensitif, kering, mengelupas dan merekah

Protective Lip Balm memberikan pelindungan efektif daripada kehilangan kelembapan dan juga pelindungan daripada UVA and UVB.

 

 • Menyediakan lapisan telus untuk melindungi bibir daripada faktor persekitaran, termasuk sinar berbahaya matahari UVB dan UVA
 • Pelindung terhadap kehilangan lembapan dengan kandungan lipid yang tinggi untuk penggunaan yang selesa
 • Mengandungi Vitamin E yang membantu menjadikan bibir sihat.
 • Mudah dicalit pada bibir
 • Formula tidak berminyak, tekstur ringan, telus dan tanpa pewarna
 • Diuji secara dermatologi

*Data dalam fail Galderma 203150, 203141 & RD.27.SPR.203148

CIRI-CIRI

Balm bibir ini menawarkan pelindungan efektif daripada kehilangan kelembapan dan juga pelindungan terbaik daripada sinar UVA and UVB yang merbahaya.   Dengan Vitamin E , ia melembapkan dan melembutkan kulit agar bibir lebih sihat. Dengan tip aplikasi yang direka khas, ia memudahkan anda untuk mencalit dengan mudah kerana kepekatan lipid dan emoliennya yang tinggi.

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil Protective Lip Balm SPF 50+
Cetaphil Protective Lip Balm SPF 50+ 
          Ingredients

Bahan-bahan

CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, C10-18 TRIGLYCERIDES, DIETHYLAMINO HYDROXBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIBUTYL ADIPATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, BIS-ETHYLEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERYLSTEARATE, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCERYL BEHENATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HYDROGENATED CASTOR OIL, TOCOPHEROL, PARFUM, ASCORBYL PALMITATE, BHT, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT

Mulakan dengan pembersih yang lembut

Rutin penjagaan kulit tubuh yang sensitif bermula di bilik mandi dengan mandian badan yang lembut atau sabun buku daripada Cetaphil. Pembersih yang menyuburkan kulit ini mengekalkan kelembapan semula jadi kulit yang membuatkan ia lebih segar selepas dicuci, walaupun untuk kulit sensitif.

Sapukan pelembap untuk membantu kulit kembali lembap, pulih semula dan diperbaharui

Selepas membersih sapukan pelembap seperti Cetaphil Moisturising Cream, ia membantu meningkatkan kelembapan kulit dan melindungi kulit daripada kekeringan sepanjang hari agar kulit kelihatan dan rasa lebih segar.

Sasarkan bibir untuk kelihatan lebih segar

Akhiri rutin melembapkan bibir anda dengan Cetaphil Protective Lip Balm SPF 50+ dengan mensasarkan kulit halus pada bibir anda. Calitkan balm bibir dan tambah lagi sekiranya perlu untuk melembapkan dan menyuburkan kulit sepanjang hari.

null