Cetaphil PRO Acne Prone Oil Control Foam Wash

Cetaphil PRO Acne Prone Oil Control Foam Wash

Badges

Jenis kulit: Untuk kulit berminyak, kulit sensitif

Formula untuk membersih secara mendalam, dan mudah digunakan dengan pam yang berbuih, untuk membershihkan liang pori-pori tersumbat dengan kekotorsan dan lebihan minyak tanpa terlalu mengeringkan kulit.

• Teknologi zink mengurangkan minyak di permukaan dan kilauan serta melegakan kulit
• Dengan pam berbuih, pembersih wajah ini terbukti secara klinikal membersihkan 99% lebihan minyak tanpa terlalu mengeringkan kulit atau mengelupaskan kulit.
• Formula seimbang pH bagi kulit yang kelihatan lebih sihat
•  Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal untuk kegunaan pada kulit sensitif

CIRI-CIRI

Formula membersih secara mendalam dengan gliserin yang melembap dan teknologi zink yang menenangkan, cepat berbuih untuk membersihkan dengan lembut liang pori-pori tersumbat dan 99% lebihan minyak tanpa terlalu mengeringkan kulit. Melindungi terhadap 5 tanda kulit sensitif, termasuk halangan kulit yang lemah, iritasi, kekasaran, ketegangan dan pelindung kulit yang lemah.

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Bebas sabun

  Bebas Sabun

 • Pori-pori tidak tersumbat

  Pori-pori tidak tersumbat

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil PRO Acne Prone Oil Control Foam Wash
Cetaphil PRO Acne Prone Oil Control Foam Wash 
          Ingredients

Bahan-bahan

HYDROXYCITRONELLAL. GLYCERIN, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, ZINC GLUCONATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, PEG-75, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, GERANIOL, AMYL CINNAMAL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, CITRONELLOL, LINALOOL, AQUA, ZINC COCETH SULFATE, BENZYL BENZOATE

Membersihkan kulit dengan lembut tapi berkesan untuk kegunaan pagi dan malam

Pastikan kulit bersih daripada kotoran dan bakteria yang menyebabkan liang pori-pori tersumbat bila dibersihkan siang dan malam. PRO Acne Prone Oil Control Foam Wash cepat berbuih dan membuang minyak berlebihan dan kotoran dalam pori-pori yang tersumbat dengan lembut tanpa terlalu mengeringkan kulit. Teknologi zink mengurangan minyak di permukaan dan kilauan serta melegakan dan menenangkan kulit.

Ikuti langkah seterusnya dengan pelembap wajah untuk kekalkan kelembapan

Gunakan pelembap SPF seperti PRO Acne Prone Oil-Free Moisturising Lotion SPF25 selepas dicuci pada waktu pagi. Bebas minyak dan tidak komodogenic, ia memberikan kelembapan ringan selama 24 jam tanpa menyebabkan pori-pori tersumbat atau merengsakan kulit.

Sapukan pelembap pada waktu malam untuk membantu kulit kembali lembap, pulih semula dan diperbaharui

Losyen yang ringan dan mudah diserap seperti Cetaphil Moisturising Lotion memberikan kelembapan yang tahan lama bagi membantu kulit mengekalkan kelembapan bila ia diperlukan.

null