Cetaphil PRO Acne Prone Oil-Free Moisturising Lotion SPF25

Cetaphil PRO Acne Prone Oil-Free Moisturising Lotion SPF25

Badges

Jenis kulit: Untuk kulit berminyak, kulit sensitif

Losyen yang ringan dan tanpa minyak memberikan kelembapan selama 24 jam sementara MicroPearl dengan teknologi mattifying mengawal kilauan. Diformulasi dengan spektrum luas SPF30, pelembap wajah ini memberikan pelindungan daripada sinar UVA/UVB yang merbahaya.

• Teknologi Micropearl menyerap minyak dipermukaan, mengurangkan kilauan memberikan kulit kemasan matte
• Mengandungi teknologi Oleosome™ yang mengurangkan kepekatan penapis pelindung matahari bagi mengurangkan kerengsaan dan meningkatkan kelembapan
• Formula yang ringan dan tidak berminyak ini cepat diserap dan melembapkan selama 24 jam
• Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal untuk kegunaan pada kulit sensitif

Losyen tanpa minyak ini terbukti secara klinikal memberikan kelembapan selama 24 jam, sementara teknologi mattiffying Micropearl menyerap minyak di permukaan dan mengurangkan kilauan membuatkan kulit lebih seimbang dan sihat. Diformulasi dengan zink yang melegakan dan teknologi Oleosome yang engurangkan kepekatan penapis pelindung matahari bagi mengurangkan kerengsaan. Sesuai untuk kulit yang sensitif dan berminyak. Melindungi terhadap 5 tanda kulit sensitif, termasuk halangan kulit yang lemah, iritasi, kekasaran, ketegangan dan pelindung kulit yang lemah.

 • Bebas Bahan Wangian

  Bebas Bahan Wangian

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Bebas minyak

  Bebas minyak

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Bebas Oxybenzone & octinoxate

  Bebas Oxybenzone & octinoxate

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil PRO Acne Prone Oil-Free Moisturising Lotion SPF25
Cetaphil PRO Acne Prone Oil-Free Moisturising Lotion SPF25 
          Ingredients

Bahan-bahan

AQUA, OCTOCRYLENE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIMETHICONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIISOPROPYL SEBACATE, SILICA, POLYMETHYL METHACRYLATE, SUCROSE TRISTEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 61, ALLANTOIN, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, DIMETHICONOL, DISODIUM EDTA, GLYCYRRHETINIC ACID, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, ZINC GLUCONATE

Membersihkan kulit dengan lembut tapi berkesan untuk kegunaan pagi dan malam

Pastikan kulit bersih daripada kotoran dan bakteria yang menyebabkan liang pori-pori tersumbat bila dibersihkan siang dan malam. PRO Acne Prone Oil Control Foam Wash cepat berbuih dan membuang minyak berlebihan dan kotoran dalam pori-pori yang tersumbat dengan lembut tanpa terlalu mengeringkan kulit. Teknologi zink mengurangan minyak di permukaan dan kilauan serta melegakan dan menenangkan kulit.

Ikuti langkah seterusnya dengan pelembap wajah untuk kekalkan kelembapan

Gunakan pelembap SPF seperti PRO Acne Prone Oil-Free Moisturising Lotion SPF25 selepas dicuci pada waktu pagi. Bebas minyak dan tidak komodegenic, ia memberikan kelembapan ringan selama 24 jam tanpa menyebabkan pori-pori tersumbat atau merengsakan kulit.

Sapukan pelembap pada waktu malam untuk membantu kulit kembali lembap, pulih semula dan diperbaharui

Losyen yang ringan dan mudah diserap seperti Cetaphil Moisturising Lotion memberikan kelembapan yang tahan lama bagi membantu kulit mengekalkan kelembapan bila ia diperlukan.

null