Cetaphil Baby Diaper Cream with Organic Calendula

Cetaphil Baby Diaper Cream with Organic Calendula

Badges

Jenis kulit: Untuk kulit halus bayi

Krim yang mudah disapu ini menghasilkan lapisan emolien untuk melindungi kulit punggung bayi daripada kelembapan yang menyebabkan ruam lampin.

- Formula setiap hari yang lembut dengan zink okside, calendula yang melegakan, Vitamins B5 & E
- Bebas paraben, bahan pewarna dan minyak mineral
- Diuji pakar dermatologi dan hipoalergenik

CIRI-CIRI

Cetaphil Baby Diaper Cream dengan Calendula Organik melegakan dan mengurangkan simptom ruam lampin dalam masa semalam dan membantu melegakan ketidakselesaan daripada penggunaan pertama. Melembutkan dan melembapkan kulit serta membantu mengelakkan kemunculan semula ruam lampin. Formulasinya membantu menghasilkan lapisan pelindung pada kulit dan melindungi bayi daripada kelembapan yang menyebabkan ruam lampin.

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Bebas Minyak Mineral

  Bebas Minyak Mineral

 • Bebas bahan pewarna

  Bebas bahan pewarna

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • 5 Lapisan Pelindungan Bayi

  5 Lapisan Pelindungan Bayi

Cetaphil Baby Diaper Cream with Organic Calendula
Cetaphil Baby Diaper Cream with Organic Calendula 
          Ingredients

Bahan-bahan

AQUA, ZINC OXIDE, ISOPROPYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, PANTHENOL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CERA ALBA, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA OIL, HELIOTROPINE, TOCOPHEROL, ZINC STEARATE, ZINC SULFATE

Mulakan rutin dengan mandian dan syampu

Penjagaan badan harian bagi kulit halus bayi bermula dengan mandian dengan Cetaphil Baby Moisturising Bath & Wash. Formula yang lembut ini melembapkan dan memberikan keselesaan kulit yang bersih, lagi lembut dan halus.

Sapukan losyen untuk melegakan dan menyuburkan kulit

Sapuan pelembap selepas membersih dengan Cetaphil Baby Organic Calendula Daily Lotion, melegakan kulit yang sensitif dan kering yang membuatkan kulit bayi lebih lembut.

Lebih penjagaan rapi

Akhiri rutin penjagaan bayi dengan Cetaphil Baby Advanced Protection Cream bagi melindungi kulit mereka daripada iritasi dan ketidakselesaan dan Cetaphil Baby Diaper Cream dengan Organic Calendula bagi mencegah ruam lampin.

null