Cetaphil Ultra Gentle Body Wash

Cetaphil Ultra Gentle Body Wash

Badges

Jenis kulit: Dari kulit kering ke normal, kulit sensitif

Pencuci dengan bebas bahan wangian membersihkan badan dengan lembut walaupun pada kulit yang paling sensitif tanpa menghilangkan kelembapan semula jadi.

- Mengandungi Aloe Vera, Vitamin B5 dan gabungan bahan lembapan yang unik untuk kulit yang bersih, lembut & kekal hidrat semasa dan selepas mandian.
- Alami kebaikan bahan-bahan berkhasiat yang membantu mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari
- Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal yang ia lembut terhadap kulit sensitif

CIRI-CIRI

Membersih dengan lembut walaupun pada kulit yang paling sensitif tanpa menganggu kelembapan semula jadi dan nikmati kebaikan bahan-bahan berkhasiat yang membantu mengekalkan kelembapan kulit. Melindungi 5 tanda kulit sensitif, termasuk pelindung kulit yang lemah, kerengsaan, kekasaran, ketegangan dan kekeringan.

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Bebas sabun

  Bebas sabun

 • Bebas Bahan Wangian

  Bebas Bahan Wangian

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Pori-pori tidak tersumbat

  Pori-pori tidak tersumbat

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil Ultra Gentle Body Wash
Cetaphil Ultra Gentle Body Wash 
          Ingredients

INGREDIENTS

AQUA, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, BETAINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PANTHENOL, GLYCOL DISTEARATE, LAURYL LACTATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, LAURETH-4, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HELIOTROPINE, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM HYDROXIDE

Membersihkan kulit dengan lembut tanpa iritasi

Mulakan rutin penjagaan kulit anda dengan Ultra Gentle Body Wash. Pembersih bebas bahan wangian ini dengan bahan berkhasiat seperti Aloe Vera dan pro-vitamin B5 yang membersihkan dengan efektif tanpa mengelupaskan atau menganggu kelembapan semula jadi kulit. Bila dibilas ia tidak meninggalkan sisa, membuatkan kulit lembut bila disentuh dan membersih secara lembut.

Kekalkan kelembapan dengan pelembap badan

Selepas membersih, letakkan pelembap bagi meningkatkan pelindung kelembapan semula jadi dan kekalkan penghidratan lebih lama. Biarkan kulit anda berasa sihat dan lembap selepas setiap mandian.

Diuji secara dermatologi untuk kulit sensitif

Ultra Gentle Body Wash adalah hipoalergenik, tidak komedogenik, diuji secara dermatologi dan dirumus khas agar tiada iritasi dan lembut walaupun terhadap kulit yang paling sensitif.

null