Cetaphil Moisturising Lotion

Cetaphil Moisturising Lotion

Badges

Jenis kulit: Dari kulit kering ke normal, kulit sensitif

Losyen dengan tekstur ringan yang terbukti secara klinikal untuk melegakan dengan cepat dan memastikan kulit kekal lembap selama 48 jam.

• Dirumus khas oleh pakar dermatlogi dengan gabungan bahan-bahan seperti niacinamide (vitamin B3), panthenol (pro-vitamin B5) dan gliserin yang menghidrat untuk meningkatkan ketahanan kulit yang sensitif
• Memulihkan sepenuhnya pelindung kulit dalam masa 1 minggu
• 94% pengguna menyatakan bahawa kulit mereka kekal lembap selepas sekali penggunaan
• Diuji secara dermatologi dan terbukti secara klinikal yang ia lembut pada kulit sensitif

CIRI-CIRI

Losyen dengan tekstur ringan dan cepat menyerap dirumus khas dengan formula yang diperbaharui dan dipertingkatkan dengan gabungan bahan yang disokong sains seperti niacinamide (vitamin B3), panthenol (pro-vitamin B5) dan gliserin yang menghidrat untuk meningkatkan ketahanan kulit yang sensitif. DIperkayakan dengan minyak avocado, losyen harian ini terbukti secara klinikal untuk melegakan dengan cepat dan memastikan kulit kekal lembap selama 48 jam. Terbukti untuk menghalang terhadap 5 tanda kulit sensitif, termasuk pelindung kulit yang lemah, iritasi, kekasaran, ketegangan dan kekeringan.

 • Bebas Bahan Wangian

  Bebas Bahan Wangian

 • Bebas Paraben

  Bebas Paraben

 • Hipoalergenik

  Hipoalergenik

 • Pori-pori tidak tersumbat

  Pori-pori tidak tersumbat

 • Diuji secara dermatologi

  Diuji secara dermatologi

 • Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

  Melindungi daripada 5 tanda kulit sensitif

Cetaphil Moisturising Lotion
Cetaphil Moisturising Lotion 
          Ingredients

INGREDIENTS

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Panthenol, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Citric Acid.

 

Mulakan dengan pembersih yang lembut

Rutin penjagaan kulit tubuh yang sensitif bermula di bilik mandi dengan mandian badan yang lembut atau sabun buku daripada Cetaphil. Pembersih yang menyuburkan kulit ini mengekalkan kelembapan semula jadi kulit yang membuatkan ia lebih segar selepas dicuci, walaupun untuk kulit sensitif.

 

Melegakan dan melembap kulit dengan segera dalam 48 jam

Moisturising Lotion ini telah terbukti secara klinikal membantu membaiki pelindung kelembapan kulit dalam 24 jam dan berjaya pulihkan kulit dalam masa 1 minggu. Losyen yang ringan ini melegakan kulit dengan pantas dan mengekalkan kelembapan yang membuatkan kulit lebih lembut, gebu dan dilindungi daripada kekeringan dalam 48 jam.

 

Dicipta oleh pakar dermatologi untuk kulit sensitif

Formula yang lembut, tidak-komedogenik dan hipoalergenik ini tidak merengsakan kulit, menjadikan Moisturising Lotion sesuai digunakan sebagai losyen wajah atau tubuh. Bebas bahan wangian dan bebas paraben, minyak avocado dan campuran vitamin dan gliserin yang melembapkan kulit sensitif tanpa iritasi.

null